Plantener Management

 

Startside

Offshore Outsourcing

IT Strategi

Outsourcing

Projektledelse

Om Peter Plantener

Downloads

 

Start Page

Offshore Outsourcing

IT Strategy

Outsourcing

Project Management

About Peter Plantener

 

Praktisk talt alle danske firmaer og offentlige organisationer har taget IT til sig som naturlig del af virksomheden; men virksomhedens omverden og de nye teknologiske muligheder, udviklingen bringer, gør det svært at sikre at IT investeringerne til stadighed trækker i den retning som ledelsen ønsker.

 

 

Plantener Management har over 20 års erfaring i at hjælpe virksomheder bygge bro mellem Forretningsstrategi og IT mulighederne.  Vi hjælper Dem på følgende områder:

 

  • IT Check-up. Vi analyserer virksomhedens IT infrastruktur, kørende systemer, driftsmiljø, organisation og processer. Vi vurderer om sikkerhed, kapacitet, effektivitet og fleksibilitet er i orden til kravene i dag og i morgen. Vi kommer med konkrete anbefalinger til forbedringer og vi hjælper med at implementere disse, hvis De ønsker det.
  • Strategianalyse. Vi gennemgår sammen med ledelsen, forretningens grundlæggende mål, strategier og fremtidsvisioner. Vi opstiller i samarbejde med virksomheden en IT strategiplan, der understøtter de ønskede mål. Og vi udformer en handlingsplan for hvordan IT systemet bringes hen hvor det effektivt understøtter virksomhedens strategier.

 


© Plantener Management  -   Website  last modified: 17-jun-2011  -   Click for email to Plantener Management